|
| Czy odwiedziłeś już te strony? - |
|
|
|
|
| Temat: [ocena strony] sm00f.boo.pl |
| Autor |
|
sm00f
Hej, co sądzicie o mojej badziewnej stronie?
http://sm00f.boo.pl
Co mógłbym zmienić, a co zostawić?
Dodam, że wszystkie skrypty, layout, itp itd napisałem sam :)
pozdro |
 |
| Autor |
|
kw moderator
no coz, lay troche na 'nie' :/
* ten zolty (zolty to jest?) wzbudza troche niesmaku ;]
* i ten roz :P
* top do wymiany natychmiast
* ogolnie mozna sie na stronie znalezc, ale jest strasznie prosto, daj jakies urozmaicenie, cos innego. i nie chodzi o mi o jakies wypasy graficzne, w css tez mozna zrobic ladne menu.
* uklad, te bordery (po jedenej stronie je masz, a po drugiej nie), zle to wyglada.
* duzo bledow przy formatowaniu tekstu, za malo miejsca i ogolnie lubisz podkreslac rzeczy malo istotne, a te istotne gubia sie w tekscie.
* po co autor newsa? jak (chyba) tylko ty mozesz je pisac ;]
* strasznie mi nie pasuje centrowanie tytulu newsa
ogolnie to tyle narazie. jak cos nie tak w mojej wypowiedzi, to napisz, postaram sie wytlumaczyc :]
a jak masz jakies pytania to pisz tu albo via gg, postaram sie doradzic.
popraw to, bo poki co zle to wyglada ;/
pozdro 
młody, zdolny, chętny - jestem Wasz :> |
 |
| Autor |
|
sm00f
Cytat:
ten zolty (zolty to jest?) wzbudza troche niesmaku ;]
to jest żółty ;-)
Cytat:
i ten roz :P
to nie jest różowy tylko odcień czerwonego (:
Cytat:
top do wymiany natychmiast
zgadzam się, postaram się coś wykombinować
Cytat:
ogolnie mozna sie na stronie znalezc, ale jest strasznie prosto, daj jakies urozmaicenie, cos innego. i nie chodzi o mi o jakies wypasy graficzne, w css tez mozna zrobic ladne menu.
zrobie niebawem
Cytat:
uklad, te bordery (po jedenej stronie je masz, a po drugiej nie), zle to wyglada.
hmm, taki był mój pomysł, ale jak się nie będzie podobało większej ilości ludzi to zmienie
Cytat:
duzo bledow przy formatowaniu tekstu, za malo miejsca i ogolnie lubisz podkreslac rzeczy malo istotne, a te istotne gubia sie w tekscie.
to poprawie
[quote
]do czego sluzy to logowanie? panel admin? czy dla userow (nie widze nic do rejestracji)? jak panel admin, to litosci, po co?
panel admin i dla userów, rejestracji jeszcze nie ma, ale dodaje userów za pomocą phpmyadmin, narazie jest ich kilka.
Cytat:staty troche pomniejsz, nie jest to najwazniejsze, a przez te boldy najbardziej sie w oczy rzuca
boldy wytne.
Cytat:
po co w newsach masz wieksza czcionke przy autorze i dacie, a nie w samym newsie? co jest wazniejsze?
poprawie.
Cytat:po co autor newsa? jak (chyba) tylko ty mozesz je pisac ;]
nie tylko ja, przed ztruncate'owaniem bazy danych był jeden news pochodzący od qmpla :)
Cytat:
strasznie mi nie pasuje centrowanie tytulu newsa
hm :) myślałem nad prawą stroną, bo od lewej to takie jakieś zwykłe, ale postanowiłem w końcu dać na środek.
Czekam na dalsze opinie :)
Stosuj BBCode [ quote ]
// Edytowany 09-08-2005 21:36 przez Vengeance
|
 |
| Autor |
|
kw moderator
jak porawisz, to daj znac ;]
młody, zdolny, chętny - jestem Wasz :> |
 |
| Autor |
|
Vengeance administrator
Mnie się te "pół-boldery" przy hiperłączach podobają :]
Ale ja ogólnie jestem zboczony.
PHP Portfolio
devblog
Imprezy Łódź |
|
| Autor |
|
sm00f
Hej, muszę całkowicie przerobić kod php strony, więc poprawienie laya trochę zajmie.
Powiedzmy, że do końca tygodnia powinienem coś nowego wrzucić. Dam wam wtedy znać.
Pozdro |
 |
|