PHP: strefaphp.net

Czy odwiedziłeś już te strony? -
dodał: Vengeance

Temat: [ocena strony] sm00f.boo.pl
Autor
Data: 06-08-2005 23:12
sm00f

Hej, co sądzicie o mojej badziewnej stronie?
http://sm00f.boo.pl
Co mógłbym zmienić, a co zostawić?
Dodam, że wszystkie skrypty, layout, itp itd napisałem sam :)
pozdro 
Cytuj   Profil Email Strona www Komunikator
Autor
Data: 07-08-2005 13:34
kw
moderator

no coz, lay troche na 'nie' :/

* ten zolty (zolty to jest?) wzbudza troche niesmaku ;]
* i ten roz :P
* top do wymiany natychmiast
* ogolnie mozna sie na stronie znalezc, ale jest strasznie prosto, daj jakies urozmaicenie, cos innego. i nie chodzi o mi o jakies wypasy graficzne, w css tez mozna zrobic ladne menu.
* uklad, te bordery (po jedenej stronie je masz, a po drugiej nie), zle to wyglada.
* duzo bledow przy formatowaniu tekstu, za malo miejsca i ogolnie lubisz podkreslac rzeczy malo istotne, a te istotne gubia sie w tekscie.

* do czego sluzy to logowanie? panel admin? czy dla userow (nie widze nic do rejestracji)? jak panel admin, to litosci, po co?
* staty troche pomniejsz, nie jest to najwazniejsze, a przez te boldy najbardziej sie w oczy rzuca
* po co w newsach masz wieksza czcionke przy autorze i dacie, a nie w samym newsie? co jest wazniejsze?
* po co autor newsa? jak (chyba) tylko ty mozesz je pisac ;]
* strasznie mi nie pasuje centrowanie tytulu newsa

ogolnie to tyle narazie. jak cos nie tak w mojej wypowiedzi, to napisz, postaram sie wytlumaczyc :]
a jak masz jakies pytania to pisz tu albo via gg, postaram sie doradzic.

popraw to, bo poki co zle to wyglada ;/

pozdro

młody, zdolny, chętny - jestem Wasz :> 
Autor
Data: 09-08-2005 13:50
sm00f

Cytat:

ten zolty (zolty to jest?) wzbudza troche niesmaku ;]

to jest żółty ;-)

Cytat:

i ten roz :P

to nie jest różowy tylko odcień czerwonego (:

Cytat:

top do wymiany natychmiast

zgadzam się, postaram się coś wykombinować

Cytat:

ogolnie mozna sie na stronie znalezc, ale jest strasznie prosto, daj jakies urozmaicenie, cos innego. i nie chodzi o mi o jakies wypasy graficzne, w css tez mozna zrobic ladne menu.

zrobie niebawem

Cytat:

uklad, te bordery (po jedenej stronie je masz, a po drugiej nie), zle to wyglada.

hmm, taki był mój pomysł, ale jak się nie będzie podobało większej ilości ludzi to zmienie

Cytat:

duzo bledow przy formatowaniu tekstu, za malo miejsca i ogolnie lubisz podkreslac rzeczy malo istotne, a te istotne gubia sie w tekscie.

to poprawie

[quote
]do czego sluzy to logowanie? panel admin? czy dla userow (nie widze nic do rejestracji)? jak panel admin, to litosci, po co?

panel admin i dla userów, rejestracji jeszcze nie ma, ale dodaje userów za pomocą phpmyadmin, narazie jest ich kilka.

Cytat:
staty troche pomniejsz, nie jest to najwazniejsze, a przez te boldy najbardziej sie w oczy rzuca

boldy wytne.

Cytat:

po co w newsach masz wieksza czcionke przy autorze i dacie, a nie w samym newsie? co jest wazniejsze?

poprawie.

Cytat:
po co autor newsa? jak (chyba) tylko ty mozesz je pisac ;]

nie tylko ja, przed ztruncate'owaniem bazy danych był jeden news pochodzący od qmpla :)

Cytat:

strasznie mi nie pasuje centrowanie tytulu newsa
hm :) myślałem nad prawą stroną, bo od lewej to takie jakieś zwykłe, ale postanowiłem w końcu dać na środek.

Czekam na dalsze opinie :)

Stosuj BBCode [ quote ]

// Edytowany 09-08-2005 21:36 przez Vengeance 
Autor
Data: 09-08-2005 20:06
kw
moderator

jak porawisz, to daj znac ;]

młody, zdolny, chętny - jestem Wasz :> 
Autor
Data: 09-08-2005 21:37
Vengeance
administrator

Mnie się te "pół-boldery" przy hiperłączach podobają :]

Ale ja ogólnie jestem zboczony.

PHP Portfolio
devblog
Imprezy Łódź 
Cytuj   Profil Email Strona www 
Autor
Data: 10-08-2005 00:15
sm00f

Hej, muszę całkowicie przerobić kod php strony, więc poprawienie laya trochę zajmie.
Powiedzmy, że do końca tygodnia powinienem coś nowego wrzucić. Dam wam wtedy znać.
Pozdro 

Polecamy
wyślij email informacje forum download skrypty katalog kursy porady artykuły home współpraca reklama kontakt