|
| Czy odwiedziłeś już te strony? - |
|
|
|
|
| Temat: Błędy i zastrzeżenia |
| Autor |
|
DarkSpirit administrator
Oprócz wspomnianego oprócz mnie błędu ktytycznego jakim jest brak moderatora z mojej strony, jest jeszcze kilka błędów:
1) Po co mi jak jestem zalogowany w menu `home` zakładka zarejestruj się(niby pryszcz, a jednak po co)
2) Zmień przyciski na forum na zielone ;]
3) Lniki w menu po lewo w zakładce `na forum`, prowadzą do stron: http://vengeance.r4m80.cjb.net/index.php?page=artykuly&what=view&id=1
- powinno być page=forum
4) popraw te statystyki ;]
5) ja chce edycję postów ;]
6) czemu zarejestrowałem się 24.06 a ty 14.06 2004 ?? ;]
Albo mi się wydaje albo dzisiaj jest 2 ;]]]
7) Wpisz w wyszukiwarkę Status GG ;], chociaż artykuł nie jest aktywowany zostanie wyświetlony ;]
8) Vee: lukaj na to: http://vengeance.r4m80.cjb.net/index.php?page=artykuly&what=view&id=2
Problem pojawia się przy edycji artykuły. W textarea zamiast przekształcać <BR> w texcie na /n, to przekształca na <BR />
9)Lukaj na newsy i spójrz jakie duże przerwy się porobiły, dałem tylko jeden ENTER także nie powinno przenieść tylko linijkę niżej.
Ewentualnie powiedz jak uzyskać efekt: SHIFT + ENTER
10) hmm, dało by się zrobić tak, że jak nie ma treści długiej newsa, to żeby nie było czytano: 0 :) i jak nie ma źródła to żeby nie było źródło: ;] bo to tak jakoś dziwnie wygląda jak jest puste :P
11) Nie działa edycja katalogu newsa
Will code html for food.
WebDesign |
|
| Autor |
|
Ol3X
17. Mam problemy z subskrypcja! Wyskakuje mi blad: Parse error: parse error, unexpected ';' in /home/vengeance/public_html/modules/mod.newsletter.php on line 24
#KPC - Komputery, Programowanie i CyberPunk || www.kpc.one.pl || #KPC On PolNet |
 |
| Autor |
|
Vengeance administrator
Dobra pozniej poprawie. ale subskrypcji i tak nei bedzie puki nie bede mial neo+ :)
PHP Portfolio
devblog
Imprezy Łódź |
|
| Autor |
|
radmen
odwiedzając tą stronę przed zmianą lay'a dział porady jakoś działał, a teraz go jakoś nie ma...
Community is one big fuckin' failure... |
 |
| Autor |
|
But3ruX moderator
To jest raczej do kw.
Literoofka w topie.
VENEGEANCE
no comment rotfl 
b3x r0x! http://www.buterux.info |
 |
| Autor |
|
kw moderator
przy dodawaniu artu jest blad:
powinno pisac
dodal: DarkSpirit autor:Ol3X
a nie
dodal:Ol3X autor:Ol3X
//edit
czemu strony nie idzie przegladac w trybie offline?
mi by sie to przydalo... modem...
tak tylko chce wiedziec :P
// Edytowany 10-06-2004 21:14 przez kw
młody, zdolny, chętny - jestem Wasz :> |
 |
| Autor |
|
Vengeance administrator
kw to nie błąd. Bo opcja dodaj jest dla tego kto dodaje. A autorem może być ktoś inny. Tu nie ma znaczenia, kto z modów autoryzował artykuł.
PHP Portfolio
devblog
Imprezy Łódź |
|
| Autor |
|
kw moderator
jasne! chcemy avatary!
avatry, avatary!!!
tylko wszyscy musza miec jednakowej wielkosci, imo 50x50 pikseli, bo inaczej daremnie wyglada :P
 |
| Autor |
|
DarkSpirit administrator
Ja jestem za :P
To kto mi robi avatara?
Will code html for food.
WebDesign |
|
| Autor |
|
But3ruX moderator
Jeśli chciałbyś 'sxerować' tamte obrazki, to wszystkie, w tym takze nowe posty (chodzi o te ikonki na głównej). W przeciwnym wypadku byłoby pomieszanie phpBB z IPB, a to by nieciekawie wyglądało 
b3x r0x! http://www.buterux.info |
 |
| Autor |
|
kw moderator
mi to obojetne, nie beda one za duze? i czy mozna taka sobie kopiowac?
 |
| Autor |
|
Vengeance administrator
nie wiem czy można. chciałem wam spytać o zdanie a potem wrazie czego sie dowiadywać czy można.
PHP Portfolio
devblog
Imprezy Łódź |
|
| Autor |
|
Alien
Hej! Jestem nowy na forum ale nie tak nowy w temacie :] Pierwsze z byków i niedopatrzeń jakie rzuciły mi się w oko to:
-podczas logowania gubi sesje o_O 3 razy próbowałem napisać ten post :)
- strona się rozjeżdża w Firefoxie 3 nie wiem jak w innych przeglądarkach.
-i w ogóle ten portal jest trochę nieczytelny :/ (bez obrazy bo wg.mnie i tak to mistrzostwo świata - nie lubię się bawić grafika) wg. mnie za dużo szarego :) Może daj coś zielonego (od jabłka xD)
- i przydałoby by się jakieś zabezpieczenie przeciw botowe podczas rejestracji
Acha i mam 1 propozycję ;)
Z tego co się orientuje to masz nieograniczona ilość aliasów emailowych. i możesz nagradzać użytkowników którzy przekroczyli ileś tam punktów lub artykułów. To będzie dobra motywacja dla bardziej leniwych xD A alias stanie się ogólnopolskim świadectwem poziomu usera A jeszcze lepszym userom przyznac tam jakas dodatkowa range ;) typu super-hiper noob :) Można też by przemyśleć kwestie ostrzeżeń za noobienie na forum.
Pozdro
PS:Rozszerzcie to textarea bo się pisać nie da :/
PS2:Jeszcze wpadłem na taki pomysł żeby artykuł przed wstawieniem na stronę był obowiązkowy umieszczany na forum gdzie userzy by go prześwietlili pod względem błędów :) |
|
| Autor |
|
Alien
F**K a o najważniejszym zapomniałem. Strona się rozjeżdża jak jest za dużo w jednej lini ciągu znakowego. Pomoc: wordWrap();
Juz Ci podpowiedziałem :P |
|
|