PHP: strefaphp.net

Czy odwiedziłeś już te strony? -
dodał: Vengeance

Temat: Strona Logowania/rejestracji w PHP na SQLite
Autor
Data: 01-05-2007 22:19
tomson007

Mam następujący problem... HTML znam a PHP dopiero sie uczę no i doszedłem do formularzy udało mi się napisać kilka razy skrypty logowania/rejestracji lecz w tym nie brała udziału baza danych żeby zapamiętywała tych użytkowników co się zarejestrowali ( jak użytkownik się zarejestrował to nie mógł się zalogować bo nie było takiego hasła i loginu chyba bym musiał do każdego użytkownika robić osobny katalog:( ...dużo roboty..) A więc prosił bym o skrypty stron rejestracji, logowania i przechwytujące dane rejestracji i żeby było to zgodne z bazą danych SQLite a NIE z bazą MySQL. Proszę o szybką i najlepiej wyczerpującą (skuteczną) odpowiedź.

PS. Szukałem przez cały dzień na google i nic... tylko do baz MySQL aż trafięłm na strefe PHP i mam nadzieję że dostanę tu odpowiedź. Z GÓRY DZIĘKUJĘ  
Cytuj   Profil Email Strona www Komunikator
Autor
Data: 04-05-2007 19:24
tomson007

heh coś długo nie dostałem odpowiedzi... i się nie dziwie jak tak namieszałem że sam ledwo mogę się połapać a więc jasno napiszę o co mi konkretnie chodzi:

1) Czy skrypty PHP są zgodne z bazą SQLite
2) Z kąt mogę wziąć skrypty PHP które będą zgodne z bazą SQLite 
Autor
Data: 05-05-2007 09:18
webcharlo

tomson007 napisał:
"Mam następujący problem" "sie uczę no i doszedłem"
"Szukałem przez cały dzień na google i nic" "trafięłm na" "strefe PHP"

Małe uwagi!
1. Piszesz posta pod postem, takie coś nie jest tolerowane! Od tego jest przycisk "Edit" "Edytuj", pamiętaj o tym na przyszłość.
2. Ortografia
3. "strefe PHP"- tytuł bierze się w cudzysłów, a po za tym strefaphp razem!

Teraz odpowiedź:
Gdybyś szukał na google już dawno byś znalazł. Po za tym masz takie strony jak: www.hotscripts.com i *.pl , następnie www.scripts.pl no i oczywiście www.4programmers.net. 
Autor
Data: 06-05-2007 15:01
tomson007

Na podanych przez ciebie stronach są skrypty ale w oparciu o bazę MySql a mi chodzi o bazę SQlite i ewentualnie php 4 żeby to było 

Polecamy
wyślij email informacje forum download skrypty katalog kursy porady artykuły home współpraca reklama kontakt